شغل لاستیک فروشی
معرفی شغل لاستیک فروشی به عنوان یکی از مشاغل محبوب و مرتبط با حوزه خودرو، می تواند بسیاری از افراد را از سردرگمی نجات داده و به آنها کمک کند تا یک تصمیم درست جهت راه اندازی مغازه لاستیک فروشی اتخاذ نمایند. در این مقاله از شُغلیتو، قصد داریم تا به شما بگوییم که مزایا و معایب راه اندازی یک مغازه لاستیک فروشی چیست و میزان درآمد و سود ماهیانه یک فروشنده لاستیک چقدر است، پس با ما تا انتها همراه باشید.
مزایای شغل لاستیک فروشی
معمولا اشتغال به کار در شغلی آبرومندانه و متناسب با علایق و استعدادهای شخصی که از درآمد بالایی نیز برخوردار باشد، یکی از آرزوهای هر فردی در سراسر دنیاست. شغل لاستیک فروشی نیز مانند بسیاری از مشاغل دیگر، دارای مزایا و معایبی است که در ادامه به معرفی این مزایا و معایب می پردازیم. مهمترین مزایای راه اندازی یک مغازه لاستیک فروشی شامل موارد زیر است:
- از آنجا که لاستیک کالایی مصرفی است، یک بازار دائمی، همیشگی و مطلوب دارد.
- سختی شغل لاستیک فروشی، اندک و میزان فعالیت بدنی در آن پایین است.
- در هنگام راه اندازی مغازه، نیاز به دکوراسیون یا دیزاین خاصی ندارد.
معایب شغل لاستیک فروشی
شاید راه اندازی لاستیک فروشی بر خلاف بسیاری از اصناف دیگر نیاز به دکوراسیون و یا ویترین بندی خاصی برای مغازه نداشته باشد، اما به دلیل قرارگیری این شغل در میان مشاغل آزاد، دارای معایبی نیز است.
مهمترین معایب شغل لاستیک فروشی عبارتند از موارد زیر:
- نداشتن حقوق ثابت ماهیانه
- نداشتن بیمه
- نیاز به سرمایه اولیه نسبتا بالا برای راه اندازی شغل
- نیاز به حضور مداوم در محل کار
- نیاز به هوش اجتماعی و کلامی بالا و مهارت فروشندگی
درآمد لاستیک فروشی در ماه
تا اینجا به معرفی معایب و مزایای شغل لاستیک فروشی پرداختیم، اما در ادامه قصد داریم تا میزان درآمد ماهیانه و حاشیه سود این شغل را نیز مورد بررسی قرار دهیم. قبل از ورود به بحث درآمد و محاسبه سود ماهیانه لاستیک فروشی، با ذکر یک مثال موضوع را برای شما شفاف تر می کنیم، در محله ای که شما در آن زندگی می کنید، چند سوپرمارکت وجود دارد؟ آیا تعداد مشتریان آن ها به یک اندازه می باشد؟ به نظر شما میزان درآمد کدام یک از این سوپرمارکت ها بیشتر است؟
قطعا ذهن شما به سمت فروشگاهی رفته است که مشتریان بیشتری دارد. هدف از ذکر این مثال، این بود که یادآور شویم، شغل فروش لاستیک نیز همانند هر شغل دیگری می تواند تحت تاثیر عوامل مختلف دارای درآمد متفاوتی برای افراد باشد. اینکه ابعاد مغازه، مکان قرارگیری و پاخور مغازه و میزان سرمایه و تنوع اجناس شما چگونه باشد، همه و همه می تواند در میزان درآمد ماهیانه شما به عنوان یک لاستیک فروش موثر باشد.
میانگین درآمد یک مغازه لاستیک فروشی با حداقل شرایط و امکانات در سال 1402 با حدود 200 الی 250 میلیون سرمایه، ماهیانه چیزی بین 20 تا 25 میلیون تومان می باشد، این در شرایطی است که برخی از لاستیک های فروشی های موجود در خیابان امیرکبیر تهران، دارای درآمد ماهیانه بیش از 100 میلیون تومان نیز می باشند.
حاشیه سود لاستیک فروشی در ماه
در زمان تحقیق و کسب اطلاعات درباره یک شغل، بیشترین سوالی که پیرامون آن مطرح می شود، مربوط به میزان سود و زیان آن شغل می باشد. در شغل لاستیک فروشی، میزان سود در فروش عمده، بین 4 تا 10 درصد و میزان سود در خرده فروشی، بین 14 تا 22 درصد است. شایان ذکر است که فروش رینگ و لاستیک های اسپرت دارای سود بالاتری است و در نهایت هر نوع از لاستیک ها دارای قیمتی مصوب از سوی صنف مربوطه می باشند.
راه اندازی لاستیک فروشی
در عصری که اکثر مشاغل سنتی و قدیمی رو به انحلال می روند، لاستیک فروش ها شرایط بدی ندارند و ورود به این شغل، می تواند آینده خوبی داشته باشد. با دیدی دیگر و با حسابی سرانگشتی، موضوع را اینگونه ببینید که در کشور ایران بیش از 22 میلیون خودرو داریم و هر یک از خودروها سالیانه یک بار (4 عدد)، لاستیک خود را عوض کنند و به طور معمول 88 میلیون تایر در سال، نیاز بازار در جامعه کنونی ماست.
مهمترین نکته در راه اندازی یک مغازه لاستیک فروشی، میزان سرمایه اولیه شماست. پیشنهاد ما این است؛ حتی با سرمایه کم شروع به کار کنید و نا امید نباشید. البته توجه کنید که آغاز به کار به معنی اتمام تلاش شما نمی باشد و پس از راه اندازی مغازه، کار اصلی شما که بازاریابی و جذب مشتریان دائمی می باشد، آغاز می شود.
سرمایه لازم برای لاستیک فروشی
داشتن افکار کمال طلبانه همچون داشتن مغازه بزرگ، سرمایه زیاد و مواردی از این دست می تواند مانع پیشرفت شما گردد، بر اساس تحقیقات تیم شُغلیتو، حداقل سرمایه مورد نیاز برای ورود به این شغل، 200 میلیون تومان در سال 1402 می باشد و توصیه ما به شما این است که با حداقل سرمایه، کار خود را آغاز کنید و سپس، به آرامی پله های ترقی را بپیمایید.
دکور مغازه لاستیک فروشی
دکور مغازه شما تاثیر شگرفی در میزان فروش شما خواهد داشت و هر چقدر دیزاین زیباتری برای دکور مغازه خود داشته باشید، احتمال حضور مشتری در مغازه شما بیشتر بوده و در این مرحله است که پس از ورود مشتری به مغازه خود می توانید با تخصص، مهارت و آشنایی با روش های بازاریابی و فروش، مشتری را به خریدار تبدیل کنید. به طور کلی یک مغازه لاستیک فروشی نیاز به ویترین ندارد و نکته مهم، نحوه چینش نمونه لاستیک ها با تناسبی خاص در مغازه است.
اسم مناسب برای لاستیک فروشی
اگر تصمیم شما نهایی شده است و شغل لاستیک فروشی را انتخاب کرده و قصد ورود به این حرفه را دارید، باید اسمی مناسب نیز برای مغازه لاستیک فروشی خود انتخاب کنید. اسم مغازه یا برند شما باید کوتاه، باوقار و مرتبط باشد و نباید از اسامی طولانی که نمی توان آن را به آسانی به خاطر، سپرد استفاده کنید.
سخن پایانی
در این مقاله راهنما با توضیحاتی جامع به معرفی شغل لاستیک فروشی پرداختیم، تا اگر به راه اندازی یک مغازه لاستیک فروشی علاقه دارید، قبل از هر چیز با مزایا و معایب این شغل و نحوه راه اندازی و درآمد آن آشنا شوید. اگر همچنان به دنبال کسب اطلاعات بیشتر درباره شغل لاستیک فروشی هستید، سوالات خود را در کامنت های زیر این پست مطرح نمایید تا توسط کارشناسین ما در اسرع وقت پاسخ داده شود.
باسلام
چطور می توان نمایندگی لاستیک فروشی گرفت. آیا از شرکت یا کارخانه لاستیک فروشی حمایتی برای ایجاد نمایندگی میشه و آیا این کار به صرفه است؟
سلام
چطوری میشه نمایندگی لاستیک فروشی گرفت
واقعا حرف های قشنگی بود
من نا امید شده بودم
دوباره امید وار شدم دوباره سر پا میشم
سلام
ممنون توضیحات ارزشمند و مفیدی بیان کردید، من قصد کار در همین شغل داشتم که با راهنماییهای شما انگیزه بیشتری برای این کار گرفتم.
خوشحالم که براتون مفید بوده.
با سلام. لاستیک میتوانیم مستقیم از کارخانه خرید کنیم؟
کلا چطور میتونم لاستیک از کارخانه خرید کنم؟
ممنون میشم رهنمایی کنید
سلام با چه مقدار پول میتونم یک مغازه لاستیک فروش راه بندازم
سلام من بخوام لاستیک فروشی بزنم از کجا باید جنس بخرم؟ لطف کنید منو توجیه کنید
سلام من میخوام لاستیک روکش دار کامیون بفروشم، ولی بعضی از مشتری ها نسیه و چک میخوان لاستیک ببرن ازم. آیا باز هم می صرفه؟