درآمد یوتیوبرهای ایرانی در سال 1402 ماهیانه چقدر است؟

در میان درآمد مشاغل مختلف، دانستن میزان درآمد یوتیوبرها جذابیت بیشتری برای عموم مردم دارد؛ چرا که هم به دلار محاسبه می شود و هم دشواری مشاغل رسمی و اداری را ندارد. اگر شما نیز جزء این دست از افراد هستید، بهتر است بدانید که ساخت و ویرایش ویدئوهای جذاب و انتشار آن ها در بزرگ ترین شبکه ویدئویی اینترنتی جهان یعنی YouTube، کار چندان آسانی نیست. بنابراین اگر قصد ورود به این حوزه و کسب درآمد دلاری از یوتیوب را دارید، بهتر است ابتدا درباره این حرفه مطالعه کنید و با شرایط کسب درآمد از یوتیوب، بیشتر آشنا شوید.

میزان سود یوتیوبرها

کسب درآمد از یوتیوب، فقط یکی از روش های کسب درآمد اینترنتی است؛ اما به دلیل گسترده بودن مخاطبان هدف و همچنین محاسبه دلاری این درآمد، روشی محبوب و پرطرفدار است. با این همه، نباید تصور کنید که نیازی به سرمایه اولیه ندارید؛ بلکه باید برای تولید ویدئوی باکیفیت و جذاب، هزینه کنید!

برای مثال سفارش متن اولیه یا سناریوی جذاب، نیازمند پرداخت هزینه است. همچنین باید اتاق خود را به یک استودیوی کوچک تبدیل کنید؛ بنابراین به تجهیزات و وسایل مناسب فیلمبرداری نیاز دارید. اما اگر ویدئوی تولید شده کیفیت مناسبی داشته باشد و بتواند توجه مخاطب را در 10 ثانیه ابتدایی جلب کند، می توانید انتظار سود بسیار خوبی را از آن داشته باشید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید متوسط سود یوتیوبرهای ایرانی پس از 1 سال تلاش بی وقفه، 1500 درصد مبلغی است که برای ساخت و تولید ویدئو هزینه کرده اند.

شرایط کسب درآمد از یوتیوب

درآمد یوتیوبرها به شرایط مختلفی بستگی دارد و به روش های متعدد می توان از این شبکه جهانی درآمد کسب کرد؛ اما اصلی ترین و آسان ترین روش، کسب درآمد دلاری از تبلیغات است. به این طریق که یوتیوب، در ابتدا یا میانه ویدئوی شما تبلیغاتی قرار می دهد و در ازای پخش آن، بخشی از درآمد خود را به حساب شما واریز می کند. به همین دلیل است که جذاب بودن ویدئوها در یوتیوب اهمیت زیادی دارد.

البته همان طور که گفتیم، روش های دیگری نیز برای کسب درآمد از یوتیوب وجود دارد. برای مثال اگر کانال پرمخاطبی داشته باشید، می توانید هنگام پخش لایو از آن ها درخواست donate کنید؛ به این معنی که بخواهید برای ادامه فعالیتتان، شما را از نظر مالی حمایت کنند. همچنین می توانید مخاطبان خود را تشویق کنید که در لایوها، از سوپرچت ها و سوپراستیکرهای شما استفاده کنند. از این طریق، بخشی از هزینه خرید آن به حساب شما واریز می شود.

جذب اسپانسر و تبلیغ محصول به خصوص در قسمتی از ویدئو نیز روشی دیگر برای کسب درآمد از یوتیوب است که به دلیل ارتباط مستقیم با کارفرما و عدم نیاز به داشتن حساب بین المللی، از روش های محبوب یوتیوبرهای ایرانی است.

عوامل موثر بر میزان درآمد از یوتیوب

عوامل موثر بر میزان درآمد یوتیوبرها تحت عنوان برنامه شراکت با YouTube منتشر شده و هر ساله، به روز رسانی می شود که در ادامه به معرفی این عوامل می پردازیم.

1- تعداد و مدت زمان بازدیدها

یکی از این موارد، تعداد بازدیدها و مدت زمان هر بازدید از تبلیغات است. این مدت زمان در واحد ثانیه محاسبه می شود و کاربر باید حتما بخشی از تبلیغات را مشاهده کند.

2- طول ویدئو

طول ویدئو، عامل دیگری است که به طور غیرمستقیم می تواند درآمد شما را تحت تاثیر قرار دهد. به این صورت که در ویدئوهای طولانی، بیشتر از 1 بار تبلیغ پخش می شود و متعاقبا، درآمد شما افزایش خواهد یافت. همچنین اگر کاربران روی تبلیغات پخش شده کلیک کنند، مبلغ بیشتری به حساب شما واریز می شود.

3- نوع محتوای تولید شده

نوع محتوای تولید شده و حوزه فعالیت کانال نیز در میزان درآمد شما موثر است. برای مثال، تولیدکنندگان ویدئوهای علمی درصد بیشتری از هزینه تبلیغات را دریافت می کنند.

4- کشور محل سکونت بازدیدکننده ها

این که تولیدکنندگان ویدئو و مخاطبان کانال ساکن کدام کشور هستند نیز بر میزان درآمد یوتیوبرها تاثیرگذار است. بدین صورت که اگر مجبور به استفاده از فیلترشکن باشید و یوتیوب متوجه این موضوع شود، بازدید کاربران را لحاظ نکرده و مبلغی به ازای آن به حساب شما واریز نخواهد شد.

درآمد از یوتیوب

چقدر طول میکشد تا در یوتیوب به درآمد برسید؟

طبق قوانین ذکر شده در برنامه شراکت با YouTube، باید حداقل 1 سال از شروع فعالیت هر کانال بگذرد و حداقل یک هزار دنبال کننده داشته باشد تا درآمد آن محاسبه شود. اما مدت زمان لازم برای رسیدن به درآمد دلاری از یوتیوب، به جز این موارد به عوامل دیگری نیز وابسته است که همه آن ها را می توان تحت عنوان میزان فعالیت کانال خلاصه کرد.

بدین صورت که اگر موضوعات جذاب روز را بشناسید، درباره آن ها محتوای جذاب تولید کنید، فعالیت منظمی داشته باشید و هر ویدئوی خود را در تاریخ و ساعات مشخصی منتشر کنید و همچنین تحت هیچ شرایطی قوانین کپی رایت یوتیوب را نقض نکنید، همین یک سال برای رسیدن به درآمد حداقلی کفایت می کند. البته بهینه سازی ویدئوها و قرار دادن توضیحات متنی کوتاه درباره هر ویدئو نیز کمک کننده است.

درآمد یوتیوبرهای ایرانی در سال 1402

به طور متوسط، به ازای هر 1000 بازدید از تبلیغات پخش شده در ویدئوهای شما، مبلغی بین 1 تا 3 دلار به حسابتان واریز می شود. (هرچند این عدد به عوامل متعددی بستگی دارد و بر اساس نوع و موضوع ویدئو، گاهی تا 18 دلار نیز پرداخت شده است.) بدین ترتیب، اگر ویدئویی نسبتا طولانی داشته باشید که 4 تبلیغ را در خود جای دهد و 100.000 بازدید هم داشته باشد، بین 400 تا 1200 دلار فقط از همین یک ویدئو درآمد خواهید داشت. البته این موضوع را در نظر بگیرید که میزان بازدیدها عدد ثابتی نیست و در طول زمان، افزایش نیز خواهد داشت.

بر این اساس، درآمد یوتیوبرهایی که 250.000 دنبال کننده داشته باشند و یک سال از فعالیت آنها گذشته باشد، با انتشار بین 100 تا 150 ویدئو در سال و با در نظر گرفتن دلار 50.000 تومانی، حدود 800 میلیون تومان در ماه می باشد. با توجه به این محاسبه، اگر شما فقط 10.000 فالوور در کانال یوتیوب خود داشته باشید، می توانید ماهیانه حداقل 32 میلیون تومان از یوتیوب درآمد کسب کنید.

اگر همچنان به دنبال کسب اطلاعات بیشتر درباره این موضوع هستید،

سوالات خود را در کامنت های زیر این پست مطرح نمایید تا توسط کارشناسین ما در اسرع وقت پاسخ داده شود.

نوشته قبلی
نوشته بعدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *